Операція по доліхосігма

анонімно

Жінка, 23 роки

Здрастуйте доктор
у мене проблеми зі стільцем і я не виходжу десь тиждень чи більше якщо не п’ю проносне. У мене болі, Нудота, запаморочення не постійно погано. Став показуватися геморой , з-за цього і пішла до лікаря, поставили діагноз сказали, що потрібна операція. Хочу зрозуміти чи потрібно ця операція якщо так може через операції не стати набагато гірше ніж зараз .

пішла до лікаря, здала всі аналізи і мені сказали що мені потрібно потрібна операція що без цього ніяк

До питання додане фото

Відповідає Козлов Дзинтар Васильович

онколог-хірург

Доброго дня! Якщо долихосигма (або інша патологія) призводить до вираженого копростазу (а часом виражений настільки, що єдиним варіантом сходити в туалет і оговтатися є пальцеве звільнення ампули прямої кишки від калу), то дійсно, і однозначно показано оперативне лікування.

Консультація лікаря-проктолога на тему «Операція з доліхосігма» дається виключно в довідкових цілях. За підсумками отриманої консультації, будь ласка, зверніться до лікаря, у тому числі для виявлення можливих протипоказань.

Про консультанта

Спеціалізація
Мамологія, Онкологія, Проктологія, Травматологія та ортопедія, Хірургія
Освіта
Смоленський державний медичний інститут
Місце роботи
р. Брянськ
Сайт
www.onconet.ru
Подробиці

Онколог, мамолог, хірург, колопроктолог. Лікар вищої категорії.

Автор проекту «Онкосеть».

Читайте:   Димексидин та грудне вигодовування