Постинор і вагітність

анонімно

Жінка, 21 рік

Був не захищений ПА з чоловіком,випила постинор на всяк випадок, ніяких виділень не було. .Десь на третій день після цього був ще не зазищенный ПА,але я нічого не брала.Ще через 4 дні був ПА захищений.Через тиждень на 7 день, був ПА рано вранці, а до вечора пішли місячні на два дні раніше. По-суті я не можу бути вагітною якщо пішли місячні, вірно? Але я боюся, що це не місячні, а виділення після постинора,хоча після його прийому минуло вже два тижні.. Але раптом.. Скажіть можуть початися виділення після постинора через 2 тижні? Чи це вже пізно і чи можу я тоді забеременнить?

Відповідає Суханова Марія Эдмондовна

лікар акушер-гінеколог, лікар УЗДГ

Доброго дня. Ні, виділення після прийому препарату екстреної гормональної контрацепції через два тижні практично виключені. У вас була повноцінна менструація, вагітність виключена. Для свого спокою зробіть тест на вагітність або здайте аналіз крові на ХГЧ і пройдіть ультразвукове дослідження органів малого тазу.

Консультація лікаря-гінеколога на тему «Постинор і вагітність» дається виключно в довідкових цілях. За підсумками отриманої консультації, будь ласка, зверніться до лікаря, у тому числі для виявлення можливих протипоказань.

Читайте:   Кіста на лобі не велика