Постинор і кок

анонімно

Жінка, 20 років

Добрий день. П’ю кілька місяців ок Молелль тренд, в суботу вночі повинна була почати пити нову пачку, але загубилася у часі і випила в неділю ввечері вже 1 таблетку ввечері і вночі другу. В понеділок був не захищений статевий акт з закінченням всередину (не догледіли). Після нього через пару годин випила третю таблетку ок. Яка ймовірність вагітності і варто приймати постинор на наступний день після незахищеного статевого акту? Боюся сильно підірвати гормональний рівень, але вкрай небажана вагітність. Дякую за увагу.

Відповідає Мінасян Маргарита Гегамовна

акушер-гінеколог

Привіт приймати постинор не потрібно

Консультація лікаря-гінеколога на тему «Постинор і кок» дається виключно в довідкових цілях. За підсумками отриманої консультації, будь ласка, зверніться до лікаря, у тому числі для виявлення можливих протипоказань.

Про консультанта

Спеціалізація
Гінекологія
Освіта
Чуваська державний університет імені І. Н. Ульянова
Сайт
vk.com/club160784653
Подробиці

Акушер-гінеколог. Досвід роботи — 5 років.

Закінчила ЧПУ їм. І. Н. Ульянова в 2011 році за спеціальністю «лікувальна справа», пройшов інтернатуру «акушерство і гінекологія», яка пройшла перепідготовку за спеціалізацією «УЗІ-діагностика». Успішно пройшла стажування в клініках Європи (Ісландії та Португалії).

Учасник і призер наукових конференцій.

Сфера професійних інтересів:

  • профілактика та лікування гінекологічних захворювань,
  • роз’яснення результатів аналізів і обстежень,
  • консультацію з питань підбору гормональних препаратів та схем їх застосування,
  • консультації по грудному вигодовуванню.

Телефон для запису: 8 (903) 065-52-92.

Читайте:   Синдром роздратованого кишечника