Підвищені гормони

Олександр Волобуєв

Чоловік, 14 років

Здравствуйте, я підліток, стать чоловіча, 14 років, підвищується тиск, пульс, при спокої. Здали аналізи — ТТГ — 3.42 мкМЕ/мл,норма-(0.23-3.40) Ат до ТПО — 31.17 МО/мл, норма(0-30). FT4 — 12.39 пмоль/л, норма (12-23). FT3 — 3.21 ммоль/мл, норма — (2.50-7.50). Які подальші дії? Буду вдячний за відповідь

Відповідає Леонова Світлана Василівна

лікар-ендокринолог

Необхідно зробити УЗД щитовидної залози, щоб визначитися з лікуванням

Консультація лікаря-ендокринолога на тему «Підвищені гормони» дається виключно в довідкових цілях. За підсумками отриманої консультації, будь ласка, зверніться до лікаря, у тому числі для виявлення можливих протипоказань.

Про консультанта

Спеціалізація
Ендокринологія
Освіта
Московський медичний стоматологічний інститут (МДМСУ)
Місце роботи
Поліклініка №1 МЕДСЕН (Москва, Благовіщенський пер.)
Сайт
medsi.ru/clinics/poliklinika/
Подробиці

Лікар-ендокринолог, завідувач відділенням. Лікар вищої категорії.

Стаж роботи: 29 років.

Сфера професійних інтересів:

  • моніторування глюкози на апараті iPro 2 і СGMS (мобільний діагностичний засіб для моніторингу рівня глюкози в крові протягом декількох днів з інтервалом в 5 хвилин) з подальшим укладенням та корекції цукрознижувальної терапії,
  • лікування цукрового діабету 1 та 2 типу сучасними пероральними цукрознижувальними препаратами, підбір інсулінотерапії, досягнення нормалізації вуглеводного обміну,
  • лікування ускладнень цукрового діабету 1 та 2 типу і їх профілактика,
  • навчання хворих самоконтролю цукрового діабету, діагностики гіпоглікемії і гіперглікемії, навчання способів їх усунення,
  • діагностика захворювань щитовидної залози (вузлового зобу, тиреоїдиту, гіпотиреозу, тиреотоксикозу), захворювань паращитовидної залози,
  • лікування захворювань щитовидної залози сучасними лікарськими препаратами, при необхідності підготовка до оперативного лікування, лікування радіоактивним йодом та этаноловой деструкції вузлового зобу,
  • діагностика і лікування захворювань наднирників і гіпоталамо-гіпофізарної системи,
  • ведення хворих з ожиріння і дефіцитом ваги, складання ефективних індивідуальних дієтичних програм для нормалізації ваги,
  • спостереження жінок з патологією ендокринної системи репродуктивного віку на етапі планування вагітності, протягом всього гестаційного періоду і після пологів,
  • призначення сучасних препаратів для лікування остеопорозу та остеопенії,
  • обстеження мінерального обміну речовин і лікування, корекції метаболічного синдрому,
  • лікування чоловічого та жіночого клімаксу, корекція гормонотерапії,
  • діагностика і лікування передчасного статевого розвитку та вікового андрогенного дефіциту,
  • лікування захворювань чоловічих і жіночих статевих залоз,
  • виявлення та лікування синдрому множинних ендокринних неоплазій, визначення тактики лікування,
  • складання програми реабілітації після операцій на залозах внутрішньої секреції,
  • контроль глікемії на глюкометрі під час прийому пацієнта, вимірювання ваги, росту і ПЕКЛО.
Читайте:   Біль в горлі

Телефон для запису: +7 (909) 639-62-69.